null

Christine Visser toegetreden tot maatschap Ten Holter Noordam advocaten

Christine Visser (1977) is op 1 januari 2022 toegetreden tot de maatschap van Ten Holter Noordam advocaten. Christine, advocaat sinds 2004, is vanaf 2019 verbonden aan Ten Holter Noordam advocaten als associate partner en advocaat bestuurs- en omgevingsrecht. De maatschap is verheugd dat Christine vanaf nu als equity partner onderdeel uitmaakt van Ten Holter Noordam advocaten.

Christine is gespecialiseerd in het omgevingsrecht met specifieke aandacht voor bestemmingsplan- en vergunningprocedures ten behoeve van infrastructurele projecten en bedrijfs- en woningbouwontwikkelingen. Verder houdt zij zich veel bezig met vragen rond stikstofproblematiek en de nieuwe Omgevingswet. Binnen Ten Holter Noordam maakt zij deel uit van marktgroep Bouw. 

“Bij Ten Holter Noordam advocaten heerst een Rotterdamse mentaliteit. Samen aanpakken en kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs. Daar voel ik mij – als geboren Rotterdammer – heel goed bij. Het zorgt ervoor dat ik mijn cliënten optimaal kan bedienen. Dit hoop ik in mijn nieuwe rol verder uit te bouwen, samen met ons ijzersterke team.”, aldus Christine.

Jurgen Vermeulen, partner vastgoed- en bestuursrecht en bestuurslid, is blij met de toetreding van Christine: “Christine is een gedreven en praktisch ingestelde advocaat die vol voor haar cliënten gaat. Zij combineert zeer hoge juridisch specialistische kennis van en ervaring met het omgevingsrecht met een nuchtere en praktische aanpak. Ingewikkelde projecten worden door haar kennis en voortvarendheid alsnog vlot getrokken. Haar hands-on mentaliteit en humor zorgen er zowel binnen als buiten kantoor voor dat resultaten worden geboekt met behoud van goede relaties.”

Over Ten Holter Noordam advocaten

Ten Holter Noordam advocaten is een multiservicekantoor in Rotterdam dat zich richt op de marktgebieden Bouw, Haven, Overheid en Zorg. De advocaten zijn gespecialiseerd in vrijwel alle rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn en daarbuiten. Samen werken zij aan één doel: ondernemingen, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan www.thna.nl

null