null

Ten Holter Noordam advocaten versterkt haar positie in de maritieme sector met de toetreding van Gerdien van der Voet, arbeidsrechtadvocaat met maritieme expertise.

Ten Holter Noordam advocaten, een multidisciplinair advocatenkantoor gespecialiseerd in Haven, Bouw, Overheid en Zorg, kondigt met trots de komst aan van Gerdien van der Voet per 1 januari 2024.

Zij is advocaat op het hoogste niveau binnen het arbeidsrecht en is goed thuis binnen de maritieme sector. De toetreding van advocaat-partner Gerdien van der Voet markeert een belangrijke mijlpaal in het versterken van de expertise en het uitbreiden van de dienstverlening van het kantoor op het gebied van arbeidsrecht, met specifieke aandacht voor de maritieme sector. Met een solide achtergrond in het cao- en medezeggenschapsrecht en met diepgaande kennis van bijzondere arbeidsverhoudingen – waaronder die van de zeevarende – brengt Gerdien een uitzonderlijke expertise naar Ten Holter Noordam advocaten. Haar bijdrage zal van grote waarde zijn voor het kantoor en cliënten, terwijl het kantoor streeft naar hoogwaardige juridische dienstverlening en innovatieve oplossingen op het gebied van arbeidsrecht.

“Ik voel me sterk verbonden met de waarden van Ten Holter Noordam advocaten, die gericht zijn op excellentie, samenwerking en verbondenheid. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van een kantoor met een gevestigde reputatie in de maritieme sector en draag graag bij aan het verder vergroten van die naam binnen deze industrie,” aldus Gerdien van der Voet.

Nana Le Brun- van Susante, directeur, licht toe: “Gerdien haar diepgaande expertise en vastberadenheid gaan ons vermogen vergroten om cliënten te adviseren en bij te staan in complexe arbeidsrechtelijke aangelegenheden, zowel binnen als buiten de maritieme sector. Dit in combinatie met haar enthousiasme maakt dat we samen nog verder komen!”

Over Gerdien van der Voet

Gerdien van der Voet is in 2005 gepromoveerd aan de Erasmus School of Law (ESL) in Rotterdam, waarbij haar focus lag op het medezeggenschapsrecht. In 2007 koos ze voor een carrière in de advocatuur maar bleef ze tegelijkertijd actief als universitair docent bij de sectie Arbeidsrecht van de ESL. Gedurende de periode van 2017 tot 2019 bekleedde zij aldaar de tijdelijke positie van Bijzonder hoogleraar Maritiem Arbeidsrecht. Daarnaast is ze auteur en redacteur van diverse arbeidsrechtelijke handboeken en wetenschappelijke tijdschriften.

Over Ten Holter Noordam advocaten

Ten Holter Noordam advocaten, is een multiservicekantoor in Rotterdam en onderdeel van Mackrell International, IAG International en Nextlaw Referral Network. Een kantoor met focus op de marktgebieden Bouw, Haven & Handel, Zorg en Overheid en specialisme op de rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn waaronder Arbeidsrecht, Aanbestedingsrecht, Bouw en Vastgoed, Bestuurs- & Omgevingsrecht en Ondernemingsrecht.

WWW.THNA.NL