null

Daniëlle de Vos

Huurrecht
+31 (0)88 234 45 87
+31 (0)6 53 23 19 94
vos@thna.nl

Daniëlle de Vos werkt bij ons kantoor sinds 2016. Als advocaat huurrecht heeft zij met name ervaring op het gebied van opstellen en beoordelen van (tijdelijke) huurovereenkomsten, beëindigen van huurovereenkomsten, ontruimingsbescherming, herstructurering en renovatie, gebrekenregeling, overlast, het (verplichte) overleg tussen verhuurder en huurder en duurzaamheidsvraagstukken. Daniëlle geeft ook lezingen en cursussen over deze onderwerpen en publiceert regelmatig blogs.

Daniëlle heeft een sterke focus op zorginstellingen en is onderdeel van het marktgebied Zorg. In haar blogreeks 'De zorginstelling als verhuurder' schrijft zij maandelijks een blog over huurrechtelijke onderwerpen die voor zorginstellingen relevant zijn. Daarnaast treedt zij veelvuldig op voor woningcorporaties, ontwikkelende aannemers en commerciële verhuurders.

Daniëlle is lid van de Vereniging Jong Onroerend Goed Juristen. Als Brabantse voelt zij zich helemaal thuis in Rotterdam en de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit is haar op het lijf geschreven. Wel laat zij zich kenmerken door de Brabantse gezelligheid en hecht zij veel waarde aan tijd doorbrengen met vrienden en familie. In haar vrije tijd staat Daniëlle graag op de tennisbaan.