null

Daniëlle de Vos

Huurrecht
+31 (0)88 234 45 87
+31 (0)6 53 23 19 94
vos@thna.nl

Daniëlle de Vos werkt bij ons kantoor sinds 2016. Als advocaat huurrecht is zij onderdeel van de marktgebieden Bouw en Zorg. Zij treedt met name op voor ontwikkelende aannemers, woningcorporaties, commerciële verhuurders en zorginstellingen. In 2022 heeft Daniëlle de specialisatieopleiding Huurrecht afgerond en is zij lid van de Vereniging van Huurrecht advocaten.

Daniëlle heeft een sterke focus op gebiedsontwikkeling en herstructurering. Zij adviseert onder meer over het opstellen van (tijdelijke) huurovereenkomsten, renovatievoorstellen, het verplichte overleg tussen verhuurder en huurders, het beëindigen van huurovereenkomsten (dringend eigen gebruik), leegstand, ontruimingsbescherming en duurzaamheidsvraagstukken.

Daarnaast focust Daniëlle zich op zorginstellingen die door de scheiding van wonen en zorg als verhuurder met huurrechtelijke aspecten worden geconfronteerd. Zij houdt zich bezig met het opstellen danwel beoordelen van (de koppeling tussen) de woon- en zorgovereenkomst, huurders die overlast veroorzaken, de gebrekenregeling, huurachterstanden en gevolgen van beëindiging van de zorgovereenkomst voor de huurovereenkomst.

In haar vrije tijd staat Daniëlle graag op de tennisbaan en hecht zij veel waarde aan het doorbrengen van tijd met vrienden en familie.