null

Daniëlle de Vos

Huurrecht & Bouw en vastgoed
+31 (0)88 234 45 87
+31 (0)6 53 23 19 94
vos@thna.nl

Daniëlle de Vos is senior advocaat huurrecht en bouwrecht. Zij treedt met name op voor commerciële verhuurders, ontwikkelende aannemers, architecten, woningcorporaties en zorginstellingen. In 2022 heeft Daniëlle de specialisatieopleiding Huurrecht afgerond en is zij lid van de Vereniging van Huurrecht advocaten.

Daniëlle heeft binnen het huurrecht een sterke focus op gebiedsontwikkeling en herstructurering. Zij denkt graag mee over duurzaamheidsvraagstukken, renovatievoorstellen, het verplichte overleg tussen verhuurder en huurders, ontruimingsbescherming, schadeloosstellingen en het opstellen en/of beëindigen van huurovereenkomsten (dringend eigen gebruik).

Daarnaast adviseert Daniëlle over bouwcontracten en denkt zij mee over (het voorkomen van) bouwgeschillen. Zij focust zich daarbij op aansprakelijkheidskwesties, uitvoeringsgeschillen, bouwtijdoverschrijding, prijsstijgingen en onvoorziene omstandigheden. Ook houdt Daniëlle zich bezig met (de gevolgen van) de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

Daniëlle deelt haar kennis graag proactief door het schrijven van blogs. Zij geeft ook regelmatig samen met haar collega’s workshops en bijeenkomsten op maat over actuele huurrechtelijke en bouwrechtelijke onderwerpen.