null

Daniëlle de Vos

Huurrecht
+31 (0)88 234 45 87
+31 (0)6 53 23 19 94
vos@thna.nl

 

Daniëlle de Vos is advocaat huurrecht bij ons kantoor sinds 2017. Huurrecht is een dynamisch rechtsgebied waar in korte tijd veel kan (en moet) gebeuren. Er zijn vaak meerdere partijen bij betrokken met ieder zijn eigen belang. Deze diversiteit trekt Daniëlle erg aan. Naast het opdoen van kennis, vindt zij het belangrijk om kennis te delen. Ze schrijft daarom regelmatig blogs en verzorgt (inhouse) workshops over huurrechtelijke aspecten.

Daniëlle heeft een speciale focus op het adviseren van zorginstellingen. Zorginstellingen hebben door de scheiding van wonen en zorg steeds meer te maken met huurrechtelijke aspecten. Daniëlle houdt bij de benadering van deze aspecten zowel rekening met de (bijzondere) positie van de zorginstelling als die van de cliënt. Zij is onderdeel van het marktgebied Zorg.

Daniëlle zit in het bestuur van de Jonge Balie Rotterdam. Als Brabantse voelt zij zich helemaal thuis in Rotterdam en de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit is haar op het lijf geschreven. Wel laat zij zich kenmerken door de Brabantse gezelligheid en hecht zij veel waarde aan tijd doorbrengen met vrienden en familie.