null

Emma Bronkhorst

Ondernemingsrecht
+31 (0)88 234 4502
+31 (0)6 100 77 114
bronkhorst@thna.nl

Emma Bronkhorst is sinds 2019 advocaat ondernemingsrecht. Nadat zij was afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft zij haar studentenstad Groningen ingeruild voor Rotterdam. Zij kan zich namelijk helemaal vinden in de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit.

Komende uit een ondernemersfamilie wist Emma al op jonge leeftijd dat zij verder wilde in het ondernemingsrecht. Het samenspel van rechtsbetrekkingen tussen iedereen die iets met een onderneming te maken heeft – van leverancier tot aandeelhouder – vond zij altijd al interessant. Binnen het kantoor heeft zij zich dan ook toegelegd op het handels- en contractenrecht.

Emma begeleidt cliënten bij het opstellen en uitleggen van contracten en adviseert zowel particulieren als bedrijven bij conflictsituaties op het gebied van handels- en contractenrecht. Zij krijgt er energie van om cliënten in begrijpelijke taal een praktische en concrete oplossing te bieden waar zij écht iets aan hebben. Buiten de kantooruren is Emma graag creatief bezig. Ze speelt piano en houdt van schilderen. Ook sporten (skiën en roeien) doet zij graag.