null

Hugo Meijer

Bouw en vastgoed
+31 (0)88 234 45 81
+31 (0)6 52 34 61 88
meijer@thna.nl

Hugo Meijer is partner bij ons kantoor en advocaat bouw en vastgoed. Hugo procedeert regelmatig bij de rechtbank en de Raad van Arbitrage voor de Bouw. Hij adviseert aannemers, gemeenten, corporaties en ondernemers over alles wat met bouwen en vastgoed te maken heeft. Binnen Ten Holter Noordam advocaten is hij onderdeel van het marktgebied Bouw.

Hugo heeft modellen voor ontwikkelings- en bouwcontracten (UAV, UAV-GC, bouwteam, SOK, anterieur, et cetera) voor zijn cliënten klaarliggen om deze samen op het project toe te snijden. Hugo houdt zijn cliënten steeds op de hoogte van alle juridische ontwikkelingen, of het nu gaat om BIM, SOK-GKA, circulair bouwen, PAS of de DNR. Hij kenmerkt zich als een toegankelijke advocaat die praktische adviezen geeft. “Cliënten willen van ons oplossingen horen, geen problemen.”

Ook in zijn vrije tijd is Hugo graag constructief bezig. Zo draagt hij door zijn lidmaatschappen van verschillende culturele besturen een steentje bij aan het mooier maken van de wereld.