null

Hugo Pennarts

Bestuurs- en omgevingsrecht
+31 (0)88 234 45 84
pennarts@thna.nl

Hugo Pennarts is binnen ons kantoor actief als juridisch adviseur. Hij is in 1976 afgestudeerd in Rotterdam en heeft zich daarna gespecialiseerd in het bestuursrecht. Dit gebeurde wisselend als universitair docent en als advocaat, bij onder andere Simmons & Simmons.

Het bestuursrecht blijft Hugo nog elke dag boeien ‘omdat het betrekking heeft op de samenleving en de manier waarop wij die willen inrichten. Het gaat over waarden en normen en over de vraag hoe het bestuur dient om te gaan met burgers.’ Hugo publiceert regelmatig over bestuursrechtelijke onderwerpen, zit in verscheidene redacties van vakbladen en geeft veel cursussen over recente ontwikkelingen binnen zijn vakgebied.

Bij Ten Holter Noordam advocaten voelt Hugo zich zeer prettig vanwege de hoge kwaliteit en tegelijkertijd ontspannen werksfeer. Voor zijn collega’s is hij er graag ‘een opgeruimde geest waarmee men prettig werkt’.

In zijn vrije tijd slaat Hugo nagenoeg geen expositie van (moderne) kunst over. ‘Behalve wanneer ik wil golfen. Golfen zou ik elke dag wel kunnen doen.’