null

Jan de Rooij

Arbeidsrecht
+31 (0)88 234 45 40
+31 (0)6 53 90 95 09
rooij@thna.nl

Jan de Rooij is partner van ons kantoor en advocaat arbeidsrecht. Hij adviseert en procedeert over de volledige levensloop van de arbeidsovereenkomst; van sollicitatie, contract en proeftijd tot ontslag, concurrentiebeding en pensioen. Jan heeft veel ervaring met kwesties die spelen in de Rotterdamse haven en maakt mede daarom deel uit van het marktgebied Haven.

De menselijke maat is voor Jan van groot belang. “Het omgaan met de emoties die altijd een rol spelen in het arbeidsrecht ligt mij goed.” De kracht van Jan ligt vooral in het individuele arbeidsrecht. Hij staat regelmatig aan de kant van werkgevers, maar ook van werknemers. Hij ervaart het als erg waardevol dat hij daardoor weet wat er aan beide kanten leeft en stemt zijn aanpak daarop af.

Vrije momenten besteedt Jan het liefst op de golfbaan in Florida of dichter bij huis: in De Kuip.  Hardlopen is zijn andere hobby. Tot nu toe heeft hij 21 marathons voltooid waarvan 11 in zijn thuisstad. Jan heeft enkele noten gepubliceerd in het tijdschrift JIN en blogt regelmatig over arbeidsrechtelijke actualiteiten. Hij is voorzitter van de Commerciële Club Rotterdam.