null

Léon Peeters

Arbeidsrecht & Pensioenrecht
+31 (0)88 234 45 13
+31 (0)6 51 69 50 03
peeters@thna.nl

Léon Peeters is partner van ons kantoor en advocaat arbeids- en pensioenrecht. Met zo’n 40 jaar ervaring is Léon gespecialiseerd in onder meer begeleiding bij het opstellen of aanpassen van individuele arbeidscontracten en cao’s, concurrentievraagstukken, individuele en collectieve ontslagen en pensioenkwesties.

Léon richt zich met name op het marktgebied Bouw. Hij behandelt daar bijvoorbeeld vragen op het raakvlak tussen het arbeidsrecht, de zzp-er en de onderaannemer. Dit naast alle andere arbeidsrechtelijke perikelen in de bouw. Léon is gericht op snelle, praktische oplossingen en voorkomt het liefst langdurige juridische procedures. Hij begrijpt dat er in organisaties niet alleen juridische belangen meewegen. “Ik denk in business decisions.” Namens ons kantoor is Léon afgevaardigde bij Mackrell International, het wereldwijde advocatennetwerk.

Een van de grootste kronen op Léons werk tot nu toe? “Dat diverse voormalige tegenpartijen mij hebben ingeschakeld bij een nieuwe zaak.”
Léon maakt geregeld stadswandelingen met cliënten door de prachtige historische stad Dordrecht. In zijn vrije tijd houdt Léon van koken, goede wijnen en reizen.