null

Maaike Baan Hofman

Bouw en vastgoed
+31 (0)88 234 45 94
+31 (0)6 83 44 25 67
baanhofman@thna.nl

Maaike Baan Hofman is advocaat bouw en vastgoed. Nadat zij haar studie in 2015 heeft afgerond, heeft Maaike als jurist in het bedrijfsleven gewerkt. Ze kwam er echter al snel achter dat haar interesse uitging naar bouw en vastgoed. Om die reden heeft zij de Masterclass Bouwrecht aan de Universiteit Utrecht gevolgd, waar zij zich heeft verdiept in alle juridische aspecten van het bouwrecht; van de UAV(-GC) tot adviseursrechten en van gebiedsontwikkeling tot bouwteam.

Maaike houdt zich voornamelijk bezig met het adviseren en procederen over bouwgeschillen bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw en de overheidsrechter. Ook heeft zij ervaring met het opstellen en beoordelen van bouwcontracten en algemene voorwaarden. Maaike vindt het belangrijk dat haar juridische adviezen helder en concreet zijn. Haar cliënten zijn zowel (semi-)overheden als commerciële vastgoedpartijen.

Maaike schrijft regelmatig blogs en verzorgt (inhouse) workshops over uiteenlopende bouwrechtelijke thema’s. In haar vrije tijd schotelt Maaike haar vrienden en familie graag lekkere gerechten voor. Ook slaat ze graag een balletje op de squashbaan.