null

Margot van Olden

Personen-, familie- en erfrecht & mediation
+31 (0)88 234 45 11
olden@thna.nl

Margot van Olden is partner van ons kantoor en advocaat personen- , familie- en erfrecht & mediation. “Pijn moet kort zijn”, luidt de visie van Margot. Zij inventariseert samen met haar cliënten de gevolgen van vaak complexe scheidingszaken en nalatenschappen, zoals de vermogensafwikkeling, de verdeling, de fiscaliteiten, het pensioen en de kinder- en partneralimentatie. Veelal werkt zij met meerdere deskundigen samen om tot afwikkeling van een scheiding en nalatenschap te komen.

Margot begeleidt, ondersteunt en ontzorgt cliënten in hun scheiding en nalatenschap en streeft steeds naar een adequate en duurzame oplossing. Zij legt zich ook toe op mediation. In sessies begeleidt zij cliënten op deskundige en onafhankelijke wijze door hun scheidingsproces en de afwikkeling van de nalatenschap.

Het geheel is groter dan de delen. De gevolgen van een scheiding en nalatenschap zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met en gericht op de betrokken personen, hun omgevingsfactoren en systemen. Deze zijn authentiek, autonoom en onafhankelijk. Zij dragen bij aan het maken van innovatieve en duurzame afspraken. Persoonlijk maatwerk, aldus Margot. In haar vrije tijd is Margot actief in verschillende netwerken, waaronder zakennetwerk Ladies First (als bestuurslid) en sociëteit De Harmonie.