null

Nathalie Hoogeboom

Transport en logistiek & Contractenrecht
+31 (0)88 234 45 65
+31 (0)6 34 49 18 86
hoogeboom@thna.nl

Nathalie Hoogeboom is senior advocaat transport- en handelsrecht.

Nathalie heeft 20 jaar ervaring en is met name werkzaam is in het zeerecht. Tot haar specialismen behoren onder meer de offshore-en scheepsbouwindustrie. Haar expertise omvat verder de olie- en chemicaliëntankopslag. Tot haar cliënten behoren onder andere: reders, verzekeraars, natte aannemers en opslagbedrijven. Nathalie maakt binnen Ten Holter Noordam advocaten dan ook deel uit van marktgebied Haven.

Nathalie beschikt over veel proceservaring, waaronder het voeren van verschillende grote (internationale) arbitragezaken.

Het internationale en pragmatische karakter van het zeerecht spreekt haar zeer aan en past goed bij haar. Als nuchtere en “recht door zee” persoon en advocaat past zij goed in de Rotterdamse haven. Nathalie probeert de technische aspecten van een zaak altijd zo goed mogelijk onder de knie te krijgen en deze zo goed mogelijk te vertalen in haar processtukken voor niet-techneuten.

Haar vrije tijd spendeert Nathalie vooral met haar dochter en zoon. Ze heeft een enorme passie voor de stad New York en houdt van wandelen langs het strand. Verder is zij een enorm voetballiefhebster en is dan ook zeer regelmatig bij voetbalwedstrijden van haar kinderen te vinden of op de tribunes van de Kuip van het haar zo geliefde Feyenoord!