null

Pim van Grieken

Transport en logistiek
+31 88 234 45 12
+31 68 296 69 31
grieken@thna.nl

Pim van Grieken maakt sinds 2020 als advocaat deel uit van de sectie ondernemingsrecht. Hij is afgestudeerd in de master Commercial & Company Law aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Pim behandelt met name zaken op het gebied van transport en logistiek in brede zin.

Als geboren Rotterdammer interesseert Pim zich al van jongs af aan in de dynamische wereld van de haven & handel. De internationale handelsstromen en zijn brede interesse volgend, bracht hij een groot deel van zijn studie door in Azië. Hij studeerde in Hong Kong en behaalde een master Corporate & Financial Services Law aan de gerenommeerde National University of Singapore.

Als nuchter en “recht door zee” persoon past de havenwereld goed bij Pim. Met zijn oplossingsgerichtheid weet hij de vertaalslag te maken van complexe juridische vraagstukken naar concrete oplossingen.

Voordat Pim bij Ten Holter Noordam advocaten aan de slag ging, werkte hij als jurist bij een internationale verzekeraar.

Pim is actief lid van de Havenvereniging Rotterdam, Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht (NVV), Rot.Jong, Rotterdam Maritime Services Community (RMSC), Vereniging Jonge Balie Rotterdam, Young Maritime Lawyers Association (YMLA) en YoungShip.

In zijn vrije tijd is sport belangrijk. Zo tennist Pim graag en is hij fervent voetballiefhebber. Verder heeft hij een passie voor Azië, Zweden en geschiedenis, waarvan reizen een belangrijk onderdeel is.