Werkstudent Ondernemingsrecht, subsectie M&A

Op zoek naar een uitdagende werkstudentenpositie in het Ondernemingsrecht, specifiek binnen de subsectie M&A? Heb je interesse om deel uit te maken van ons M&A team en tegelijkertijd praktijkervaring op te doen? Dan is deze rol perfect voor jou! We bieden een flexibele baan aan die je goed kunt combineren met je studie.

Wie zijn wij?

Ten Holter Noordam advocaten is een middelgroot multiservicekantoor in de top 50 van Nederlandse advocatenkantoren. Wij richten ons op de marktgebieden Bouw, Haven, Overheid en Zorg. Dit doen wij met een breed aanbod in rechtsgebieden met hoge kwaliteit en diepe vakinhoudelijke kennis. 
Onze sfeer op kantoor en de laagdrempeligheid onder collega’s maakt dat het een fijne plek is om te werken. De deur staat altijd open als je vragen hebt of even wilt sparren. Wij delen onze kennis namelijk graag. Niet alleen met onze cliënten maar zeker ook met elkaar. Wij noemen dat 'Samen verder dan je denkt'! Dit geldt voor onze interne samenwerking maar ook voor onze cliënten.

Wat ga je doen?

Als werkstudent werk je minimaal twee en bij voorkeur drie dagen per week op de sectie Ondernemingsrecht en in het bijzonder de subsectie Mergers & Acquisitions (Fusies & Overnames). In deze baan ondersteun je de M&A-advocaten met het voorbereiden, bijwonen en notuleren van besprekingen en onderhandelingen, het zelfstandig opstellen van concept contracten, het onderzoeken van juridische vraagstukken en het schrijven van adviezen. Het is een uitstekende gelegenheid om naast je studie werkervaring op te doen in de advocatuur.

Dit breng jij mee:

  • je volgt de master-opleiding ondernemingsrecht;
  • je bent geïnteresseerd in de advocatuur;
  • je hebt bij voorkeur student-stage(s) gelopen in de advocatuur;
  • je bent zorgvuldig, georganiseerd en in staat om nauwkeurig zelfstandig te werken;
  • je bent enthousiast en nieuwsgierig.

Dit bieden wij:

  • een flexibel werkschema dat je kunt aanpassen aan je studieverplichtingen;
  • een kans om praktische werkervaring op te doen en je netwerk uit te breiden;
  • de startdatum kan in overleg worden bepaald.

 Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag jouw CV, motivatiebrief, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen via solliciteren@thna.nl. Voor verdere vragen kan contact worden opgenomen met Bart Brobbel, HR-adviseur via +31 (0)88 234 45 34.