Aram van Bunge - Ten Holter Noordam advocaten

Aram van Bunge

Fusies & Overnames, Ondernemingsrecht
+31 (0)88 234 45 17
+31 (0)6 51 26 20 35
bunge@thna.nl

Aram van Bunge is partner van ons kantoor en sinds 1991 advocaat, gespecialiseerd in fusies & overnames en ondernemingsrecht. Aram houdt zich voornamelijk bezig met de onderlinge verhoudingen binnen een onderneming. Denk aan het opzetten, (her)structureren en ontbinden van ondernemingen, aandeelhoudersbelangen, -overeenkomsten en -geschillen. Maar ook aan internationale investeringen, corporate governance en private equity.

Aram is gespecialiseerd in (turbo)liquidaties en maakt deel uit van het marktgebied Haven. Als contactpersoon van twee internationale advocatennetwerken heeft Aram bovendien wereldwijd rechtsreeks toegang tot gespecialiseerde advocaten in ruim 200 landen. Als er in het buitenland snel gehandeld moet worden, heeft Aram dezelfde dag directe ingang tot de juiste specialist.

Zijn vrije tijd brengt hij door met zijn gezin en hij reist graag. Wat Aram zo bijzonder vindt aan zijn vak is het vertrouwen dat door cliënten in je wordt gesteld. Aram vermoeit cliënten liever niet met problemen: “Ik meld altijd de oplossing van problemen. En als ik de oplossing zelf niet weet, weet ik in elk geval wie de oplossing wel zou kunnen leveren.” Aram brengt de cliënt met diegene in contact, of treedt – als de cliënt daar de voorkeur aan geeft – op als regisseur.