null

Uw partner in de Zorg

De zorg is in beweging. Nieuwe financieringsregels, bezuinigingen en de complexe regelgeving zorgen ervoor dat de branche veel veranderingen doormaakt. Om aan de kwaliteitseisen te kunnen voldoen en slagvaardig te kunnen optreden, is een grondige kennis van de branche en haar regelgeving vereist. Het zorgteam van Ten Holter Noordam advocaten is uw partner in de zorg.

Wij bieden u...

Advies, juridische begeleiding en ondersteuning in geval van (gerechtelijke) procedures met een vaste contactpersoon die uw organisatie kent. Een sparringpartner voor uw organisatie met de kennis die u nodig heeft. De advocaten, ieder in zijn eigen specialisme, zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en ontwikkelingen binnen de zorg. Met hun jarenlange ervaring in de advisering van zorgorganisaties staan zij uw organisatie graag bij. Wij adviseren en ondersteunen uw organisatie op verschillende rechtsgebieden.

Module Zorg

Een abonnement op onze Module Zorg biedt u veel voordelen. U krijgt korting op ons uurtarief en heeft een vaste contactpersoon die uw organisatie kent. We verzorgen een workshop bij u op locatie over een thema dat voor uw zorgorganisatie belangrijk is. En wij houden u en uw team op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg via onze nieuwsupdates en (ontbijt)bijeenkomsten. Wilt u meer informatie over de abonnementen Module Zorg Basis en Module Zorg Plus? Bekijk onze brochure of neem contact op met een van onze specialisten.