Ten Holter Noordam advocaten: een onafhankelijk multiservice kantoor in Rotterdam met een regionale en landelijke focus, waar getalenteerde juridische specialisten werken met kennis op nicheniveau en waar het juiste werk snel en efficiënt bij de juiste specialist komt.

Samen verder dan je denkt.

Wij geloven dat wij vanuit een brede juridische blik en praktische insteek organisaties en ondernemers verder kunnen helpen, een meerwaarde kunnen leveren voor de continuïteit en bijdragen aan het succes van een organisatie.

Hoe doen wij dit?

Door als business partner proactief te adviseren, mee te denken, problemen te voorkomen en het bieden van praktische oplossingen voor gecompliceerde juridische problemen. Met een no-nonsense mentaliteit. 

Wat doen wij?

Wij richten ons op de marktgebieden Bouw, Haven, Overheid en Zorg. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in vrijwel alle rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn en daarbuiten. Met diepgaande kennis en een sterke interne samenwerking. Waardoor wij én specialistische vraagstukken kunnen beantwoorden én onze cliënten in de breedte kunnen ondersteunen. Dat noemen wij: samen verder dan je denkt.

Wat cliënten van ons mogen verwachten en hoe wij intern met elkaar omgaan komt tot uiting in onze kernwaarden: 

null