null

Nana Le Brun-van Susante

Directeur
+31 (0)88 234 45 46
+31 (0)6 3013 41 09
lebrun@thna.nl

Nana Le Brun-van Susante is sinds januari 2018 directeur en maakt deel uit van het driehoofdige dagelijks bestuur. In haar rol als directeur zet zij primair in op het management van de organisatie met specifieke focus op HR, optimalisatie van bedrijfsprocessen en de profilering van kantoor richting stakeholders. Samen met de twee andere bestuursleden bewaakt zij de beleidslijnen, koers en strategie.

Nana was werkzaam als advocaat bij De Brauw en vervult sinds 1993 diverse managementfuncties in de advocatuur en het notariaat. De afgelopen vijftien jaar ligt haar focus op het management van advocaten- en notariskantoren, veelal in de functie van directeur.

"De focus op hoge kwaliteit, de energieke drive én het gevoel voor gezamenlijke cultuur met vrijheid voor een ieders eigen persoonlijkheid binnen Ten Holter Noordam advocaten passen naadloos bij mijn professionele en persoonlijke karakter. Om die reden voel ik mij hier helemaal op mijn plaats," aldus Nana. Haar affiniteit met Spanje en de Spaanse taal vertalen zich niet alleen in culinaire prestaties maar soms ook in temperament.