Op 23 augustus 2022 is Home Discounter B.V. in staat van faillissement verklaard. Dit geldt voor zowel de website als de fysieke winkel aan het Sint-Jorisplein 70-71 te (2981 GD) Ridderkerk. Zoals het zich nu laat aanzien, kunnen er helaas geen producten meer worden geleverd. Een bericht sturen inzake vragen omtrent de status van uw bestelling zal dan ook onbeantwoord blijven.

Bestelde producten

Indien u producten hebt besteld via Home Discounter en deze niet geleverd hebt gekregen, verzoeken wij u per mail te laten weten hoeveel geld u nog tegoed heeft van Home Discounter. Wij vragen u niet te bellen.

Dat kan uitsluitend via homediscounter@thna.nl onder vermelding van uw NAAM en ORDERNUMMER in de onderwerpregel van de mail.

Graag ontvangen wij indien u een vordering hebt per e-mail de volgende gegevens:

1. bewijs van de bestelling;

2. bewijs van de verrichte (aan)betalingen aan Home Discounter;

3. de opgave van het bedrag dat u nog te vorderen heeft van Home Discounter;

4. uw naam, adres en woonplaats;

5. onder vermelding van uw naam en ordernummer in het onderwerp van de e-mail.

U ontvangt een bevestiging van de indiening van uw vordering en u wordt vervolgens op de hoogte gehouden van verdere afwikkeling van het faillissement.

Wij benadrukken dat berichten over uitlevering van uw bestelling niet zinvol zijn en dat u uw eventuele vordering per e-mail kunt indienen via homediscounter@thna.nl.

Bij het uitspreken van het faillissement van Home Discounter B.V. is mr. M.C. Snel-van den Hout benoemd tot rechter-commissaris en mr. Sjoerd Warringa, Ten Holter Noordam advocaten, aangesteld tot curator.