null

Huurrecht

Kan een verhuurder een huurovereenkomst beëindigen als een huurder de huur niet betaalt? Is een huurder verplicht om mee te werken aan renovatiewerkzaamheden? En wie is verantwoordelijk voor het herstel van bepaalde gebreken? Zo zijn er nog veel meer voorbeelden waar (ver)huurders mee geconfronteerd kunnen worden. Dan is het goed om te weten dat u een beroep kunt doen op specialisten die volledig bekend zijn in het huurrecht. Onze advocaten kennen de wet- en regelgeving en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wij staan u bij in huurrechtgeschillen

Een belangrijk deel van de cashflow in vastgoed komt van huurders. Huur is daarmee een zeer belangrijk onderdeel van het vastgoedrecht. Onze advocaten huurrecht weten dat als geen ander. Of het nu gaat om de (ver)huur van woonruimte, winkelruimte, bedrijfsruimte, ongebouwd onroerend goed of roerende zaken. Zij begeleiden u in uw contacten met de (ver)huurder en staan u bij in huurrechtgeschillen als dat nodig is.

Zowel voor verhuurders als huurders

Door onze jarenlange ervaring in verschillende sectoren geven wij praktisch en doelgericht advies. Zakelijk en breed georiënteerd maar wel met oog voor detail. Dat doen wij voor woningcorporaties maar ook voor de commerciële sector. Als een conflict echt niet te vermijden is, vertegenwoordigen wij u bij de rechter.

Wij volgen de ontwikkelingen in huurrecht op de voet

Huurrecht is een dynamisch rechtsgebied. Er verandert veel in soms korte tijd. Wilt u op de hoogte blijven van de actuele juridische ontwikkelingen op gebied van huurrecht? Wij informeren u graag via onze (inhouse) workshops, blogs en nieuwsbrieven.