null

Procesrecht

Als ondernemer zijn zakelijke problemen en conflicten soms onoverkomelijk. Niet altijd kunt u er onderling uitkomen. In dat geval wilt u snel duidelijkheid over waar u aan toe bent. Wat zijn de proceskansen en zijn er alternatieve oplossingen mogelijk? Voor een efficiënte aanpak, de juiste stappen en het voorkomen van extra kosten schakelt u tijdig juridische hulp in.

Betrokken bij een zakelijk geschil of ziet u een geschil aankomen?

Onze advocaten luisteren naar uw situatie, bieden praktische oplossingen en geven advies over de mogelijkheden om het geschil op te lossen. Of dat nu binnen de rechtszaal is of daar buiten. Denk hierbij aan:

Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek

Onze procesrechtspecialisten geven graag antwoord op uw vragen. Samen kijken we naar de beste oplossingen en helpen we u op weg.

Wij delen graag onze kennis over procesrecht

We organiseren regelmatig ontbijtbijeenkomsten op ons kantoor in Rotterdam over nieuwe ontwikkelingen en uiteenlopende onderwerpen binnen het procesrecht. Onze advocaten geven ook graag workshops bij u op locatie. Zo blijft u op diverse manieren op de hoogte van procesrechtelijke ontwikkelingen.