null

Daan Becht

Procesrecht & Ondernemingsrecht
+31 (0)88 234 45 36
+31 (0)6 53 24 11 65
becht@thna.nl

Daan Becht is senior advocaat ondernemingsrecht en handels- en contractenrecht sinds 2015. Daan is gespecialiseerd in (internationaal) proces- en beslagrecht en maakt uit van de marktgebieden Haven en Bouw. Hij denkt met ondernemers mee over het voorkomen en oplossen van handelsconflicten. Hij begeleidt cliënten bij het opstellen en uitleggen van contracten en procedeert wanneer nodig.

Daan is sterk in het scheppen van overzicht in complexe situaties en brengt die situaties terug tot de kern. Hij biedt altijd een heldere aanpak of oplossing. “De juridische onderbouwing daarvan geef ik natuurlijk ook graag, maar uiteindelijk heeft de cliënt het meest aan de oplossing en/of de mogelijkheden.”

Daan is secretaris (2020) en lid van JCI Drechtsteden. Buiten de kantoormuren zorgt Daan graag goed voor de inwendige mens. Hij is initiator van twee eetgezelschappen waarbij de deelnemers elkaar op hoog culinair niveau verrassen. Verder doet Daan jaarlijks mee aan de Nijmeegse Vierdaagse. Een traditie die geboren is in zijn studententijd en die hij met zijn vaste wandelvrienden graag hooghoudt.