null

Arbeidsrecht

Als werkgever bent u in het arbeidsrecht aan veel juridische regels gebonden. De wet- en regelgeving in het arbeidsrecht verandert ook nog eens voortdurend. Voor een werkgever is het dan ook onmogelijk om hier altijd van op de hoogte te zijn. Onze specialisten in arbeidsrecht hebben jarenlange ervaring met het adviseren van ondernemingen, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties binnen en buiten Rotterdam. We denken mee over alle juridische aspecten van het inzetten van personeel. Wij luisteren, bieden praktische oplossingen of geven advies over het voorkomen van juridische problemen.

Sparringpartner voor uw HR-afdeling

Heeft uw HR-afdeling behoefte aan een sparringpartner? De specialisten arbeidsrecht van Ten Holter Noordam advocaten denken graag met u mee over een efficiënte aanpak, de juiste stappen en het voorkomen van extra kosten bij onder meer:

  • (het overwegen van een) reorganisatie;
  • onderhandelingen met vakbonden en ondernemingsraden;
  • flexibiliteit in arbeidsrelaties;
  • hulp bij ontslagsituaties;
  • het sluiten van arbeidsovereenkomsten;
  • bepalen van arbeidsvoorwaarden;
  • opstellen van documenten;
  • arbeidsrechtelijke helpdesk;
  • periodiek advies op locatie.

Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek

Onze arbeidsrechtspecialisten geven graag antwoord op uw vragen. Samen kijken we naar de beste oplossingen en helpen we u op weg. Ook bij periodiek advies bijvoorbeeld met onze arbeidsrechtelijke helpdesk. Neem contact op met een van onze specialisten. U vindt de contactinformatie aan de linkerkant van deze pagina.

Wij delen graag onze kennis over het arbeidsrecht

We organiseren regelmatig ontbijtbijeenkomsten op ons kantoor in Rotterdam over nieuwe ontwikkelingen en uiteenlopende onderwerpen binnen arbeidsrecht. Onze advocaten geven ook graag workshops bij u op locatie. Zo blijft u op diverse manieren op de hoogte van arbeidsrechtelijke ontwikkelingen. Onze nauwe samenwerking met de master Arbeidsrecht van de Erasmus School of Law in Rotterdam zorgt voor een uitstekende borging van de vakinhoudelijke kwaliteit van onze advocaten.

Vooruitstrevend? Jazeker!

Onze advocaten volgen de arbeidsrechtelijke ontwikkelingen op de voet, zoals het nieuwe ontslagrecht en de wet- en regelgeving rond privacy en dataprotectie. Ons boek Arbeidsrecht in modellen waar begin 2020 de derde druk van is verschenen, wordt hoog gewaardeerd door ondernemers, HR-medewerkers en arbeidsrechtjuristen in Nederland. In dit boek worden alle wijzigingen naar aanleiding van de Wet arbeidsmarkt in balans en veel voorkomende HR-vraagstukken naar de praktijk vertaald. Samen met het digitale abonnement op de modellen zorgt het ervoor dat u altijd op de hoogte bent van actuele wijzigingen. Meer informatie over het boek Arbeidsrecht in modellen vindt u hier.