null

Simone Remis

Arbeidsrecht
+31 (0)88 234 45 97
+31 (0)6 18 93 14 53
remis@thna.nl

Simone Remis is sinds januari 2022 als advocaat onderdeel van de sectie arbeidsrecht. Voor die tijd werkte zij al als stagiaire en juridisch medewerker bij ons kantoor. Ze heeft zowel de master Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam als de master Privaatrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam succesvol afgerond. Ook is zij als onderdeel van haar studie op uitwisseling geweest naar Ottawa om daar te studeren aan Carleton University.

Simone is geïnteresseerd in het arbeidsrecht in brede zin, van ontslagen tot medezeggenschap en van overnames tot pensioen. Dat het arbeidsrecht naast een commerciële kant ook een menselijke kant kent, maakt dat dit rechtsgebied perfect bij haar past. Simone is tevens redacteur bij AR-updates, waarop zij wekelijks samengevatte arbeidsrechtelijke uitspraken publiceert. 

In haar vrije tijd is Simone het liefst met haar familie en vrienden, bezoekt ze graag andere steden in binnen- en buitenland en trekt ze regelmatig haar hardloopschoenen aan voor een rondje door Rotterdam.