null

Uw partner in de Haven

De Rotterdamse haven is de grootste haven van Europa. Door haar zeer goede ligging, bereikbaarheid en internationale verbindingen is het dé toegangspoort tot Europa. Met 180.000 werknemers is het een van de grootste werkgevers in de regio die werkzaam is in en voor het haven- en industriegebied. Ook de industrie rond Moerdijk en Dordrecht is dichtbij ‘huis’. De Haven is een ambitieuze sector die volop in beweging is. Waar hard wordt gewerkt en waar grenzen worden verlegd. Precies die eigenschappen zitten ook in ons DNA.

Wij bieden u...

Onze advocaten, ieder in zijn of haar eigen specialisme, zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en ontwikkelingen binnen de maritieme industrie. Met hun jarenlange ervaring in de advisering van partijen in de logistieke keten staan zij uw organisatie graag bij. Wij schakelen snel en flexibel en anticiperen op de wisselende omstandigheden. Onze aanpak kenmerkt zich door korte, heldere lijnen met een vast aanspreekpunt. Een sparringpartner voor uw organisatie met de kennis die u nodig heeft. Wij adviseren en ondersteunen uw organisatie op verschillende rechtsgebieden.

Havenjournaal

Als uw partner in de haven begrijpen wij dat u een drukbezet bestaan heeft. In ons havenjournaal houden wij de ontwikkelingen in de haven voor u in de gaten. Bekijk de meest recente ontwikkelingen hier.