Ten Holter Noordam advocaten gelooft dat we samen verder komen dan je denkt. Binnen onze organisatie is dit zichtbaar doordat we in onze activiteiten en processen zoveel mogelijk rekening houden met elkaar, het milieu en de lokale samenleving.

Samen verder voor elkaar

Wij investeren in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers zodat zij zich, ieder met hun individuele talent, volledig kunnen ontplooien. Daarnaast sturen wij aan op een diverse en inclusieve bedrijfscultuur waarin medewerkers integer en respectvol met elkaar omgaan en dit uitdragen in de omgang met cliënten en relaties. Met ruimte voor verschillende religies, etniciteiten, geslachten en achtergronden.

Binnen Ten Holter Noordam advocaten zijn wij open naar elkaar en werken we nauw samen. We vragen elkaar om advies en geven onze visie op zaken. Er is ruimte voor initiatief en ideeën. Gelijkwaardigheid en onderlinge benaderbaarheid zijn belangrijk voor onze cultuur.

Sinds 2021 zijn we verbonden aan Port of Pride. Een stichting die de gelijke behandeling van mensen die in havenstad Rotterdam werken of willen werken, wil optimaliseren.

Ten Holter Noordam advocaten werkt samen met Stichting Port of Pride

Samen verder voor de wereld

Wij stimuleren activiteiten die positieve gevolgen hebben voor de natuurlijke leefomgeving. Zo werken we vooral digitaal en als er geprint wordt is dit zoveel mogelijk tweezijdig. Daarnaast beschikt ons kantoor over een ruime fietsenstalling en een oplaadpunt voor elektrische auto's. Voor vervoer binnen en buiten de stad gebruiken onze medewerkers de beschikbare kantoorfietsen of deelauto’s zoals Mywheels.

Onze catering wordt in eigen keuken verzorgt door onze cateringmedewerkers. Uitgangspunten zijn lokale, biologische producten en het tegengaan van voedselverspilling. Dit laatste uit zich bijvoorbeeld in onder andere oud brood gebruikt voor broodmuffins en te rijp fruit voor smoothies. We kopen zoveel mogelijk biologische producten in.

De vele kopjes kruidenthee van Wilderland thee die er gedronken worden dragen bij aan het herstel van de Nederlandse biodiversiteit. Onze koffiebonen zijn van Heilige Boontjes. Heilige Boontjes geeft jongeren met een besproken verleden hulp bij het re-integreren in de maatschappij.

Samen verder voor de lokale samenleving

Onze maatschappelijke betrokkenheid uit zich door sponsoring en ondersteuning van diverse culturele, sportieve en maatschappelijke activiteiten. Hiermee leveren wij onze bijdrage aan het maatschappelijk belang van goede doelen organisaties, zodat zij zich kunnen blijven inzetten voor hun doelgroep.

Dit doen wij niet alleen via een financiële bijdrage, maar ook door iedere werknemer in staat te stellen een dag per jaar vrijwilligerswerk te doen. De doelen waar wij ons voor inzetten kiezen we als kantoor gezamenlijk. Dat zijn onder andere Dirk Kuyt Foundation, Team Toekomst en Wereldkinderen.

null