Document - Ten Holter Noordam advocaten

Contractenrecht

Als ondernemer maakt u dagelijks afspraken met leveranciers, afnemers of andere partijen met wie u samenwerkt. Ook wordt er zeer vaak gebruik gemaakt van algemene voorwaarden. Onze advocaten kunnen u assisteren bij vrijwel alle aspecten van nationale en internationale overeenkomsten; van het voeren van de onderhandelingen tot het opstellen van en procederen over contracten. Wordt een contract niet nagekomen of wilt u niet langer gebonden zijn aan een contract? Dan adviseren wij u over de juridische middelen die voorhanden zijn om nakoming af te dwingen of om een contract te beëindigen.

Advisering in een vroeg stadium

Het is verstandig om al in de onderhandelingsfase of bij het opstellen van het contract juridisch advies in te winnen. Daardoor kunnen geschillen over een contract en langdurige procedures worden voorkomen. Onze advocaten denken graag al in een vroeg stadium met u mee over eventuele valkuilen en risico’s van het te sluiten contract.

Een commercieel geschil? Wij zoeken naar een oplossing

Uiteraard zoeken we allereerst naar een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. Lukt dit niet, dan staan wij u bij in de juridische procedures. Wij hebben veel proceservaring, zowel bij rechters als arbiters. Uiteraard hebben wij ook veel ervaring in het leggen van beslag zodat uw rechten veilig gesteld zijn.

Samenwerking voor een uitgebreide dienstverlening

Binnen het commercieel contractenrecht bevindt zich een breed palet aan juridische onderwerpen. Ieder met zijn eigen specifieke aandachtspunten. Daarom hebben onze advocaten zich gespecialiseerd op deelgebieden, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de regelgeving en laatste ontwikkelingen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bij ons team ziet u met wie u contact kunt opnemen.