null

Arjan van de Watering

Aanbestedingsrecht & Bouw en vastgoed
+31 (0)88 234 45 78
+31 (0)6 53 35 41 67
watering@thna.nl

Arjan van de Watering is partner van ons kantoor, advocaat aanbestedingsrecht en lid van het dagelijks bestuur van ons kantoor. Arjan is sinds 2006 advocaat en heeft meer dan tien jaar ervaring in nationale en Europese aanbestedingen. Hij is diverse malen genomineerd voor de internationale Who’s Who Legal als een van de meest vooraanstaande advocaten op het gebied van overheden en aanbestedingen.  

Arjan houdt van de dynamiek in het aanbestedingsrecht. Zaken en adviezen worden in een kort tijdsbestek afgerond, waardoor lange procedures meestal worden vermeden. “Parate kennis is daarbij onontbeerlijk en strategisch adviseren en procederen is vereist. Dat ligt mij wel.”

Arjan is daarnaast zeer ervaren op het gebied van bouwrecht en maakt binnen Ten Holter Noordam advocaten dan ook deel uit van de marktgroep Bouw. Hij adviseert en procedeert – bij de rechtbank of Raad van Arbitrage voor de Bouw – over onder meer bouwcontracten en uitvoeringsgeschillen.

Arjan is docent Aanbestedingsrecht en geeft regelmatig cursussen over het aanbesteden van werken.  Zijn vrije tijd besteedt hij graag aan de paardensport.