null

Kelly Both

Ondernemingsrecht & Fusie en overname
+31 88 234 45 48
+31 61 007 71 15
both@thna.nl

Kelly Both is sinds 2021 advocaat bij de Ondernemingsrecht sectie, waar zij zich vooral richt op M&A (mergers & acquisitions). Met een passie voor het ondernemersvak haalt Kelly haar energie uit het adviseren en begeleiden van ondernemers. “Hoe mooi is het om een steentje bij te dragen aan de realisatie van ondernemersdromen?!” zegt Kelly enthousiast.

Of het nu gaat om het aankopen van bedrijven om te groeien, het verkopen van bedrijven om met pensioen te gaan, het opzetten van een nieuw bedrijf of juist het beëindigen daarvan, Kelly biedt begeleiding van begin tot eind. Ze draagt ook bij aan de stabiliteit van bedrijven door het opstellen van aandeelhoudersovereenkomsten, managementovereenkomsten en andere ondernemerschapsgerelateerde vraagstukken. Kelly kijkt verder dan de vraag of het probleem alleen. Ze verdiept zich in de achterliggende redenen en wensen van de ondernemer en zoekt naar praktische, pragmatische en constructieve oplossingen. “Niet lullen, maar poetsen” is haar mentaliteit als echte Rotterdammer. Of zoals ze bij haar favoriete club altijd zeggen: “Geen woorden, maar daden.”

Binnen kantoor maakt Kelly deel uit van de marktgebied Haven & Handel, die zich richt op juridische vraagstukken binnen de haven- en handelssector.

In haar vrije tijd staat Kelly vaak in de sportschool. Ze is een fanatiek bokser en bodypump’er en draait haar hand niet om voor een pittige bootcamp. Deze sportieve activiteiten helpen haar om in balans te blijven, vooral gezien haar andere hobby’s: genieten van uit eten gaan en op het terras zitten met een bitterbal.