null

Pieter van den Brink

Arbeidsrecht
+31 (0)88 234 45 18
+31 (0)6 55 36 35 66
brink@thna.nl

Pieter van den Brink is sinds 1993 advocaat arbeidsrecht en partner van ons kantoor. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van reorganisaties en adviseren van bestuurders. Daarnaast geeft hij trainingen en workshops over actualiteiten binnen het arbeidsrecht. Binnen het marktgebied Bouw voorziet hij vele bouwbedrijven van arbeidsrechtelijke adviezen en bijstand.

Pieter wordt omschreven als zeer bevlogen, initiatiefrijk en onderhoudend. Maar bovenal ook als iemand die wil winnen als het om de belangen van zijn cliënt gaat. Zijn relaties, zowel particulieren als bedrijven, waarderen Pieter om zijn gedrevenheid. Hij bedenkt graag creatieve oplossingen waarmee problemen kunnen worden voorkomen of in de kiem worden gesmoord. Zij voelen zich werkelijk ontzorgd en beschermd als Pieter voor hen aan de slag gaat.

Pieter is mede oprichter van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en voorzitter van de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA). Vanaf invoering van de WWZ heeft hij als redacteur en mede auteur gezamenlijk met de arbeidsrechtsectie van ons kantoor aan de wieg gestaan van het boek Arbeidsrecht in Modellen, voorheen WWZ in modellen.

Zijn vrije tijd besteedt Pieter graag aan zijn gezin. Met zijn vrouw en drie dochters geniet hij van een druk gezin waarvan de kinderen langzaam maar zeker hun vleugels uitslaan. Hockey vormt daarbij een belangrijke rol en houdt de hele familie in beweging.