null

Menno van Koppen

Arbeidsrecht
+31 (0)88 234 45 69
+31 (0)620074403
koppen@thna.nl

Menno van Koppen is geen advocaat, maar professional support lawyer bij ons kantoor sinds 2012. Hij adviseert werkgevers en werknemers over het arbeidsrecht in brede zin en richt zich in het bijzonder op privacywetgeving en persoonsgegevens.

Menno voelt zich thuis in het arbeidsrecht, omdat het een rechtsgebied is dat nagenoeg iedereen raakt. “Wij brengen in onze maatschappij meer tijd door met onze collega’s dan met onze partners, vrienden en familie. Het is mooi en dankbaar werk om actief te mogen zijn binnen een rechtsgebied dat elke dag zoveel mensen raakt en werkgevers en werknemers te mogen gidsen door het onoverzichtelijke woud van regels.”

Publiceren doet Menno graag en regelmatig in onder andere het JIN en vaktijdschriften. Hij is mede-auteur van het boek Arbeidsrecht in modellen (voorheen WWZ in modellen). Hij is een toegewijde, eigenzinnige jurist die sterk is in geschrift. Voordat hij bij Ten Holter Noordam advocaten kwam, werkte Menno als wetenschappelijk docent Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In het weekend loopt hij hard - een activiteit die soms eerder nuttig dan aangenaam is -, kookt hij vegetarisch en kijkt hij (bij voorkeur Italiaans) voetbal.