null

Ilse Harmsen

Insolventierecht & Ondernemingsrecht
+31 (0)88 234 45 63
+31 (0)6 51 44 93 38
harmsen@thna.nl

Ilse Harmsen is senior advocaat insolventierecht en ondernemingsrecht bij ons kantoor. Zij adviseert ondernemingen en bestuurders over kwesties rondom een faillissement, staat bestuurders bij in aansprakelijkheidskwesties en begeleidt incassotrajecten. Daarnaast wordt Ilse regelmatig benoemd als curator in faillissementen.

Ilse focust zich specifiek op de zorgbranche. Als onderdeel van het marktgebied Zorg, behoren zorginstellingen, (middel)grote ondernemingen en bestuurders tot haar cliënten. Ilse voelt zich nauw betrokken bij de zorgsector. "Mijn affiniteit met de zorg komt voort uit mijn ervaring met diverse bijbanen binnen de zorg, waar ik de waarde van menselijk contact ontdekte en mijn bewondering voor zorgprofessionals is gevormd."

Ilse is oplossingsgericht en weet hoe ze de vertaalslag moet maken tussen juridische vraagstukken en de praktijk. Naast haar werkzaamheden bij ons kantoor, deelt ze kennis over bestuurdersaansprakelijkheid als docent aan het Instituut voor Arbeidsrecht en als auteur voor het online tijdschrift HERO.

In 2022 heeft Ilse de opleiding CPO Insolventierecht voor curatoren succesvol afgerond.