null

Alexandra van den Eijnden toegetreden tot maatschap Ten Holter Noordam advocaten

Alexandra van den Eijnden (1982) is op 1 januari 2023 toegetreden tot de maatschap van Ten Holter Noordam advocaten. Alexandra, advocaat sinds 2006, is advocaat contracten- en ondernemingsrecht en associate partner sinds 1 januari 2020. De maatschap is verheugd dat Alexandra vanaf nu als equity partner onderdeel uitmaakt van Ten Holter Noordam advocaten.

Alexandra is gespecialiseerd in het opstellen van, onderhandelen, adviseren en procederen over commerciële contracten. Alexandra maakt deel uit van de marktgroep Zorg en adviseert zorginstellingen over diverse contractuele en ondernemingsrechtelijke vraagstukken.

“In 2015 maakte ik de overstap naar Ten Holter Noordam advocaten. Al snel was mij duidelijk dat binnen kantoor ruimte wordt geboden om door te ontwikkelen en ambities waar te maken en dat mét oog voor de mens achter de advocaat. De hoogwaardige dienstverlening die kantoor in de diverse rechts- en marktgebieden biedt, waarbij altijd het belang van de cliënt voorop staat, sluit naadloos aan bij de manier waarop ik mijn praktijk voer: met focus op de inhoud en daar waar mogelijk met een pragmatisch insteek. Ik ben trots dat ik deel uitmaak van deze mooie club mensen en per 1 januari 2023 van de maatschap van dit Rotterdamse kantoor. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om samen met mijn team de sectie contractenrecht verder op de kaart te zetten en uit te bouwen.”

Nana Le Brun, directeur: “We zijn blij met de toetreding van Alexandra. Los van het feit dat zij een uitstekend inhoudelijk advocaat en specialist contractenrecht is, is zij bovenal een advocaat die met flair en soepelheid haar cliënten succesvol door lastige processen en onderhandelingen helpt. Met haar realistische maar steeds menselijke blik op zaken levert ze intern ook een belangrijke bijdrage. We zijn extra trots op het feit dat Alexandra de derde vrouw achtereenvolgend is die, na de start van het associate partnertraject, binnen drie jaar toetreedt tot de maatschap van ons kantoor.”

null