null

Dymphy Schuurman toegetreden tot maatschap Ten Holter Noordam advocaten

Dymphy Schuurman (1988) is op 1 januari 2021 toegetreden tot de maatschap van Ten Holter Noordam advocaten. Dymphy is sinds 2010 verbonden aan Ten Holter Noordam als advocaat arbeidsrecht en werd begin 2018 benoemd tot Associate Partner. De maatschap is verheugd dat Dymphy vanaf nu als equity partner onderdeel uitmaakt van Ten Holter Noordam advocaten.

In de afgelopen jaren heeft Dymphy zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht met specifieke aandacht voor de zorgsector en diepgaande kennis van de Wet Normering Topinkomens (WNT).

 

“Mijn toetreding tot de maatschap zie ik als een mooie volgende stap binnen het kantoor waar ik ooit als student-stagiaire ben begonnen. Ten Holter Noordam heeft mij de kans gegeven mij verder te ontwikkelen en de ruimte geboden om met een team specialisten op diverse rechtsgebieden binnen ons kantoor het marktgebied Zorg op te zetten. Ik ben er trots op vanaf 1 januari 2021 partner te mogen zijn.”, aldus Dymphy.

 

Emiel de Joode, partner en sectievoorzitter van de sectie arbeidsrecht is blij met Dymphy’s toetreding. “Dymphy is een gedreven advocaat, die voor cliënten door het vuur gaat. Niet alleen vindt Dymphy de beste oplossing voor de juridische problematiek, ze staat haar cliënten echt bij, gaat een langdurige relatie met ze aan en leert de cliënt en diens organisatie hierdoor goed kennen. Deze betrokkenheid toont Dymphy ook als collega. Bovendien brengt zij nieuwe inzichten op de strategie van kantoor en inzet van onze medewerkers. We zijn dan ook erg blij dat zij ons partner-team komt versterken.”

null