null

Maritieme en transport praktijk Ten Holter Noordam advocaten versterkt met komst associate partner Vivian van der Kuil

Vivian van der Kuil (1975) start per 1 juli 2023 als associate partner bij Ten Holter Noordam advocaten. Vivian is advocaat maritiem recht, gespecialiseerd in de maritieme ongevallenpraktijk. Ze adviseert en procedeert over aansprakelijkheid, wrakopruimingen, milieuovertredingen, salvage en andere maritieme kwesties. Naast het maritieme recht, is Vivian procesrecht specialist.

Vivian van der Kuil - Ten Holter Noordam  advocaten

Voor Vivian in 2012 advocaat werd, is zij jaren werkzaam geweest bij de Koninklijke Marine als Officier Zeedienst en binnen de rechterlijke macht. Naast haar advocatuurlijke praktijk treedt Vivian op als raadsheer-plaatsvervanger en arbiter, is zij vakdocent bij de beroepsopleiding advocatuur en doet zij promotieonderzoek aan de EUR.

Vivian: “De overstap naar Ten Holter Noordam advocaten geeft mij de mogelijkheid mijn praktijk verder te laten groeien en samen te werken met advocaten met andere specialismen. Cliënten zoeken steeds vaker bredere dienstverlening en dat hoop ik zo te kunnen bieden. Ik herken mijzelf in de filosofie en werkwijze van het kantoor en ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan.”

Met de komst van Vivian wordt de maritieme en transportpraktijk binnen Ten Holter Noordam advocaten verder uitgebreid. De natte advocatuur zit verweven in het DNA van Ten Holter Noordam advocaten, met in het verleden Gijs Noordam als kapitein. Deze expertise is door Carel van Lynden, of counsel en advocaat zeerecht en scheepsfinanciering, en Pim van Grieken, advocaat transportrecht, door de jaren heen in de breedte ontwikkeld met ook een financieringspraktijk. Het specialisme en de internationale ervaring van Vivian leggen een verbinding tussen de natte en brede (transport) praktijk die met volle vaart vooruit kan.

Maritiem en Transport specialisten Carel van Lynden, Vivian van der Kuil en Pim van Grieken - Ten Holter Noordam advocaten

Over Ten Holter Noordam advocaten

Ten Holter Noordam advocaten is een multiservicekantoor in Rotterdam dat zich richt op de marktgebieden Bouw, Haven, Overheid en Zorg. De advocaten zijn gespecialiseerd in vrijwel alle rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn en daarbuiten. Samen werken zij aan één doel: ondernemingen, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

WWW.THNA.NL