null

Sheila van Gemeren

Bestuurs- en omgevingsrecht & Bouw en vastgoed
+31 (0)88 234 45 62
+31 (0)6 82 86 58 01
gemeren@thna.nl

Sheila van Gemeren maakt sinds september 2020 deel uit van de sectie bouw-, bestuurs- en aanbestedingsrecht van ons kantoor. Zij verdiept zich sinds 2015 in gebiedsontwikkeling en vastgoed in brede zin, in het snijvlak van civiel recht met bestuursrecht. Sheila heeft bijna vijf jaar bij een adviesbureau voor grondbeleid gewerkt, in eerste instantie als jurist en later ook als Register-Taxateur van bedrijfsmatig vastgoed.

Sheila interesseert zich al van kleins af aan voor vastgoed en architectuur. Tevens heeft zij affiniteit met het landelijk gebied en de agrarische sector, doordat haar familie al enkele generaties aan het hoofd staat van een landbouwmechanisatiebedrijf. Deze diverse interesses zet zij graag in voor verschillende soorten cliënten. Zij heeft verder bijzondere focus op de energietransitie en de zakenrechtelijke gevolgen daarvan.

Sheila is lid van de Vereniging voor Jonge Onroerend Goed Juristen (Vereniging JOJ), van de Vereniging voor Onteigeningsrecht (VvOR) en van de Vereniging voor Bouwrecht (VBR). Zij publiceert regelmatig in het Land- en Tuinbouwbulletin. Haar vrije tijd besteedt Sheila graag aan haar familie en vrienden, koken, sporten en reizen. Daarnaast zet zij zich als voorzitter in voor de behartiging van verschillende belangen binnen ‘haar eigen’ Vereniging van Eigenaars.