Ten Holter Noordam kondigt met genoegen de komst aan van Erina Baljić als nieuwe aanwinst voor de marktgroep Overheid. Met een indrukwekkende achtergrond in vastgoedrecht, waaronder gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling en grondverwerving (onteigening), brengt Erina een schat aan ervaring met zich mee. Erina heeft haar expertise opgebouwd tijdens haar jarenlange carrière als advocaat, waarbij ze waardevolle ervaring heeft opgedaan bij zowel de overheid als in de private sector. Haar perspectief en diepgaande kennis stellen haar in staat om haar cliënten, waaronder overheden en marktpartijen, uitgebreid te adviseren en te vertegenwoordigen.

Bij THNa zal Erina niet alleen haar juridische expertise inzetten. Zij begrijpt dat effectief adviseren meer vereist dan alleen kennis van de wet; het vraagt om een diepgaand inzicht in de specifieke situatie en vraag van de cliënt. Met haar opgedane werkervaring bij de overheid en gemeente heeft Erina geleerd om oplossingsgericht te werk te gaan.

Jurgen Vermeulen, partner bij THNa, deelt zijn enthousiasme over de toevoeging van Erina aan het team: "Met Erina verwelkomen we niet alleen een ervaren en gespecialiseerde vastgoedadvocaat, maar ook iemand die precies weet waar de gemeentelijke praktijk behoefte aan heeft: praktisch toepasbaar advies en gedegen bijstand. Haar komst versterkt onze marktgroep Overheid aanzienlijk, en ik kijk uit naar onze samenwerking."

Erina zal een waardevolle aanvulling zijn op het team van THNa en zal haar cliënten met toewijding en professionaliteit bijstaan.

Over Erina Baljic

Erina Baljic heeft Notarieel en Civiel recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Sinds het succesvol afronden van haar studies, is zij werkzaam als advocaat binnen het vastgoedrecht. Haar cliëntenbestand is breed; van marktpartijen tot overheden. Zij richt zich in het bijzonder op gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling en grondverwerving (onteigening)

Over Ten Holter Noordam advocaten

Ten Holter Noordam advocaten legt als multiservicekantoor in Rotterdam de focus op de marktgebieden Bouw, Haven & Handel, Zorg en Overheid met de rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn te weten Arbeidsrecht, Aanbestedingsrecht, Bouw en Vastgoed, Bestuurs- & Omgevingsrecht en Ondernemingsrecht. Wij zijn voor internationale zaken aangesloten bij Mackrell International, IAG International en Nextlaw Referral Network.