De eerste ervaringen met de Omgevingswet

De eerste ervaringen met de Omgevingswet

Graag nodigen wij u uit voor de online bouwtafel op donderdag 18 april 2024

De Omgevingswet is op 1 januari 2024 in werking getreden en inmiddels verschijnen de eerste uitspraken.

Hoe beoordeelt de rechter de BOPA? Hoe gaat de Raad van State het overgangsrecht toepassen bij vernietigde bestemmingsplannen? Wat valt af te leiden uit de uitspraken over handhaving op grond van de Omgevingswet? Tijdens de bouwtafel hoort u daar meer over.

Christine Visser en Martine Zeegers gaan tijdens de online bouwtafel in op uitspraken over de Omgevingswet. In een half uur wordt u bijgepraat en krijgt tips en adviezen. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Bent u erbij? Kosteloos aanmelden kan via onderstaande formulier.

Wat en wanneer

De online bouwtafel is voor professionals in de bouw: ontwikkelaars, aannemers, beleggers, adviesbureaus, architecten maar ook voor professionals die vanuit de overheid met bouw bezig zijn.

Het doel van de bouwtafel is om iedere maand kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse juridische vraagstukken in de bouw. Als professional in de bouw deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe VitamineBouw binnen.

De bouwtafel vindt plaats op donderdag 18 april van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van het onderwerp.

Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar visser@thna.nl o.v.v. "Onderwerp bouwtafel".

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.