Binnenstedelijke Herstructurering

Klaar voor binnenstedelijke herstructurering?

Graag nodigen we je uit voor ons jaarlijkse seminar gebiedsontwikkeling, dit keer over binnenstedelijke herstructurering op donderdag 25 april 2024.

De ruimte in Nederland is schaars. Binnenstedelijke gebieden kunnen efficiënt(er) worden benut. Sloop en nieuwbouw is soms nodig, maar (andere) vormen van verdichting kunnen ook uitkomst bieden. Denk aan transformatie van leegstaande kantoorgebouwen en verouderde bedrijventerreinen. Of aan op- of ondertoppen van bestaande gebouwen en het splitsen van grote woningen. Ook differentiatie in/van verschillende woningtypen biedt kansen, zodat doorstroming op de woningmarkt wordt bevorderd. 

Plannen genoeg. Maar binnenstedelijk bouwen vraagt veel van de stakeholders. Er zijn kansen en flinke uitdagingen. Overheden, woningcorporaties, ontwikkelaars, bouwers en zorginstellingen: alle partijen die zich met wonen bezighouden moeten hiermee aan de slag. Hoe ga je om met die uitdagingen en kansen? Waar zitten oorzaken van vertraging en hoe pak je die aan? Welke kansen en uitdagingen biedt nieuwe wet- en regelgeving? Hoe kom je sneller tot resultaat? 

Meld u alvast aan via onderstaand formulier.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.