Wet betaalbare huur: wat gaat er veranderen?

Graag nodigen wij u uit voor de online bouwtafel op donderdag 20 juni 2024 van 09:00 tot 09:30 uur.

De Wet betaalbare huur is op 25 april 2024 door de Tweede Kamer aangenomen. Hoewel demissionair minister De Jonge de nieuwe wet al per 1 juli 2024 in werking wil laten treden, neemt de Eerste Kamer de tijd voor de behandeling van het wetsvoorstel. Voor verhuurders en verhuurbemiddelaars is het van belang dat nu al wordt voorbereid om de komst van de nieuwe wet, omdat de wet grote (financiële) gevolgen heeft. Met welke wijzigingen moet rekening worden gehouden? Waar moet bij het aangaan van nieuwe huurovereenkomsten op gelet worden? En wat zijn de gevolgen als blijkt dat een te hoge huurprijs in rekening wordt gebracht?

Daniëlle de Vos en Dagmar van der Wal gaan tijdens de online bouwtafel van 20 juni 2024 in op deze nieuwe wet en de gevolgen voor verhuurders en verhuurbemiddelaars. Uiteraard is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Bent u er ook bij op donderdag 20 juni? Aanmelden kan via onderstaande formulier.

Wat en wanneer

De online bouwtafel is voor professionals in de bouw: ontwikkelaars, aannemers, beleggers, adviesbureaus, architecten maar ook voor professionals die vanuit de overheid met bouw bezig zijn.

Het doel van de bouwtafel is om iedere maand kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse juridische vraagstukken in de bouw. Als professional in de bouw deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe VitamineBouw binnen.

De bouwtafel vindt plaats op donderdag 20 juni van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van het onderwerp.

Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar vos@thna.nl o.v.v. "Onderwerp bouwtafel".

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.