null

VT Group: THNa begeleidt overname bunkeractiviteiten in Spanje, Trinidad & Tobago en in Panama

Ten Holter Noordam advocaten heeft de Rotterdamse VT Group succesvol bijgestaan in de overname van de Spaanse Boluda Group. VT Group (in 1932 opgericht als Vereenigde Tankreederij) heeft de bunkeractiviteiten en bijbehorende activa van het Spaanse bedrijf overgenomen.

De overname betreft een 15-tal schepen en bunkerwerkzaamheden in havens in Spanje (Barcelona, Algeciras, Gibraltar), Marokko (Cueta), de Canarische Eilanden (Las Palmas), Trinidad & Tobago en Panama (Balboa en Christobal). Met de acquisitie van de schepen en bunkeractiviteiten verstevigt VT Group zijn internationale positie binnen en buiten Europa.

VT Group is tijdens het overname proces juridisch bijgestaan door Carel van Lynden (scheepsfinanciering) en Aram van Bunge (ondernemingsrecht), Uria Menendez (Madrid: Carlos Lopez en Nicolas Nagele) en AFRA (Panama: Alfredo Ramirez Pabon).

Ten Holter Noordam bedankt VT Group voor het in het team gestelde vertrouwen. Het is hoopgevend om te zien dat ook in tijden van coronacrisis er Rotterdamse ondernemers zijn die bereid zijn om te investeren in een stabiele logistieke sector en de lange termijn.