VitamineBouw: Bouwteam, circulariteit en energietransitie

Een bouwteam UAV-GC is een ideaal platform om als opdrachtgever doelen zoals circulariteit, duurzaamheid, energietransitie en al hetgeen in 2023 verder speelt goed voor te bespreken. Het bouwteam kan zo een allesomvattend ontwerp maken waarvoor de aannemer door het UAV-GC contract verantwoordelijk is.

Op basis van recente jurisprudentie en praktijkvoorbeelden bespreken Hugo Meijer en Sheila van Gemeren de verschillen met een UAV-contract en bouwteam. Ook de hybride contractsvormen er tussenin worden besproken. Uiteraard is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. 

Wat en wanneer

De online bouwtafel is voor professionals in de bouw: ontwikkelaars, aannemers, beleggers, adviesbureaus, architecten maar ook voor professionals die vanuit de overheid met bouw bezig zijn.

Het doel van de bouwtafel is om iedere maand kennis en ervaringen uit te wisselen over diverse juridische vraagstukken in de bouw. Als professional in de bouw deelt u vraagstukken uit de praktijk en onze advocaten belichten het onderwerp vanuit de theorie. Zo krijgt u weer nieuwe VitamineBouw binnen.

De bouwtafel vindt plaats van 09:00 - 09:30 uur. We zullen interactie opzoeken aan de hand van bovengenoemd thema. Heeft u op voorhand een gespreksonderwerp? Stuur een e-mail naar meijer@thna.nl o.v.v. "Onderwerp bouwtafel".

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.