Havenweek borrel

Borrel Havenweek

2022 is een belangrijk jaar voor de Rotterdamse haven: 150 jaar geleden werd de Waterweg in gebruik genomen. Dit “kanaal”, een idee van de visionair Pieter Caland, zou van Rotterdam de wereldhaven maken die het nu is.

Nu het weer (of nog…?) kan nodigen wij u graag uit voor een borrel op vrijdag 18 november 2022 in ons kantoor aan de Veerhaven 17, met uitzicht op de aanloop naar de Nieuwe Waterweg! U bent vanaf 16:00 uur welkom. In gezelschap van een drankje en hapje kunt u kennis maken met onze advocaten en hun specialisme binnen het marktgebied Haven.

Ten Holter Noordam advocaten staat letterlijk en figuurlijk midden in de haven. Vanuit onze Marktgroep Haven assisteren wij veel bedrijven, organisaties en personen in het steeds ingewikkelder wordende juridische landschap. Op alle rechtsgebieden die relevant zijn voor havenbedrijven, vervoerders en dienstverleners. Ook over alternatieve en herbruikbare brandstoffen, het thema van de Ten Holter Noordam advocaten Havenweek van dit jaar.

In onze Havenweek publiceren wij een aantal interviews met toonaangevende organisaties en publiceren onze specialisten een aantal blogs over aansprekende actuele ontwikkelingen.  

We horen graag of u erbij bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.