De impact van de gevolgen rondom het coronavirus (COVID-19) beheerst nog steeds een deel van het dagelijkse leven. Wij hopen bovenal dat het met u en uw naasten goed gaat. Juist nu, komen we samen verder dan je denkt.

Op deze pagina delen wij door middel van verschillende artikelen onze kennis over de huidige juridische ontwikkelingen. Deze informatie wordt regelmatig geüpdatet.

Juridische vragen en antwoorden

De huidige ontwikkelingen zorgen voor veel vraagtekens bij ondernemers, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties. Kan de overheid werkgevers verplichten om werknemers naar het CTB te vragen? Mag ik mijn werknemers verplichten om thuis te werken? Kan ik een beroep doen op force majeure in commerciële en in bouwcontracten? Om u snel van dienst te kunnen zijn bij vragen omtrent de impact van het coronavirus op uw onderneming, hebben wij een multidisciplinair team opgezet. Neem contact op met Alexandra van den Eijnden, contractrechtadvocaat, via eijnden@thna.nl; Christine Visser, bestuurs- en omgevingsrechtadvocaat, via cvisser@thna.nl; Dymphy Schuurman, arbeidsrechtadvocaat, via schuurman@thna.nl of Emiel de Joode, privacyrechtadvocaat, via joode@thna.nl.