Gemeentemaand 2023

Na het succes van voorgaande jaren, organiseren wij ook dit jaar weer de Gemeentemaand! Van 1 tot en met 30 november wordt u in twee fysieke bijeenkomsten, elf webinars en één digitale workshop bijgepraat over diverse juridische onderwerpen waarmee (decentrale) overheden in de praktijk geconfronteerd worden.

Bekijk hieronder het complete programma.

null

Bent u geïnteresseerd en werkzaam bij een (decentrale) overheid? Dan kunt u zich alvast kosteloos aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Zo blijft u op de hoogte van al het nieuws rondom de Gemeentemaand. Als u bent aangemeld, ontvangt u in september meer informatie over de verschillende sessies. U kunt zich vervolgens aanmelden voor de sessie(s) waarin u geïnteresseerd bent.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. Vult u uw telefoonnummer in, dan kunnen wij deze gebruiken om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden

Het formulier kon niet geladen worden, probeer het later nogmaals.